Zondaglunch

Amuse - starter - main course - dessert
3 GANGEN - 3 COURS 49.90

cocktail met noordzeegarnalen

cocktail aux crevettes de la mer du Nord

of/ou

Oesters 3 stuks | sjALOT | RODE WIJnAZIJN | citroen

Huîtres 3 pièces | échalotes | vinaigre de vin rouge | Citron

of/ou

carpaccio van blond limousin

carpaccio de limousine blonde

of/ou

Veggie of the day

kabeljauwfilet

filet de cabillaud

of/ou

kalf limousin | groene groentjes | natuursaus | ratte aardappel

veau limousine | légumes verts | sauce naturelle | pomme de terre ratte

of/ou

Veggie of the day

huisbereid vanille-ijs | chocolade | verse slagroom

glace maison à la vanille | chocolat | crème fraîche

of/ou

Bio kaasplank van DE KAASFEE | brood | confituur +  10,00

Plateau de fromage bio du KAASFEE | pain  | confiture +  10,00

 

enkel op zondag van 12 uur tot 14 uur

All-in formule: + 25,00

menu + 2 glazen wijn + water + koffie/thee

menu + 2 verres de vin + eau + café/thé

“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”