Zondaglunch

Amuse - starter - main - dessert
3 GANGEN - 3 COURS 49.90

verse paté van fazant

paté de faisan

of/ou

Oesters 3 stuks | sjALOT | RODE WIJnAZIJN | citroen

Huîtres 3 pièces | échalotes | vinaigre de vin rouge | Citron

of/ou

carpaccio van blond limousin

carpaccio de limousine blonde

of/ou

Veggie of the day

catsh of the day

of/ou

stoofpot van hert | herfstgroenten

ragoût de cerf | légumes d‘automne

of/ou

Veggie of the day

huisbereid vanille-ijs | chocolade | verse slagroom

glace maison à la vanille | chocolat | crème fraîche

of/ou

Bio kaasplank van DE KAASFEE | brood | confituur +  12,00

Plateau de fromage bio du KAASFEE | pain  | confiture +  12,00

 

enkel op zondag van 12 uur tot 14 uur

All-in formule: + 26,00

menu + 2 glazen wijn + water + koffie/thee

menu + 2 verres de vin + eau + café/thé

“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”