Chef’s Menu

BLOEMKOOL – CHOU-FLEUR

Bloemkoolsoep | zalm

Soupe de chou-fleur | saumon

COQUILLE – COQUILLE SAINT-JACQUES

Brunoise van groentjes | Blanke boter

Brunoise de légumes | Beurre blanc

KALFSMEDAILLON – MEDAILLON DE VEAU

Wintergroenten | Aardappelsoesjes

Légumes d’hiver | Pommes Dauphine

APPEL – POMME

Tarte tatin | Huisgemaakte vanille ijs

Tarte tatin | Glace à la vanille fait maison

KAASPLANK IN PLAATS VAN DESSERT  + 12,00

PLATEAU DE FROMAGE AU LIEU DE DESSERT + 12,00

4 GANGEN 75,00
4 COURS 75,00
“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”