Chef’s Menu

NOORDZEEGARNALEN – CREVETTES DE LA MER DU NORD

NOORDZEE GARNALEN | AVOCADO | CURRYMAYONNAISE

CREVETTES DE LA MER DU NORD | AVOCAT | MAYONNAISE AU CURRY

SINT-JAKOBSNOTEN – COQUILLES ST-JACQUES

GEBAKKEN SINT-JAKOBSNOTEN | BEURRE BLANC | BRUNOISE

COQUILLES ST-JACQUES POÊLÉES | BEURRE BLANC | BRUNOISE

KALF LIMOUSIN – VEAU DU LIMOUSIN

DUNNE LENDE VAN KALF LIMOUSIN | JONGE WORTEL | UI | RATTE-AARDAPPEL

FILET MAIGRE DE VEAU LIMOUSIN | CAROTTE JEUNE | OIGNON | POMME DE TERRE RATTE

VANILLE

PAVLOVA | VERS GEDRAAID VANILLE-IJS | F RAMBOOS

PAVLOVA | GLACL A LA VANILLE F RAÎC ME MENT TOURN ÉE | F RAMBOISE

VANILLE

PAVLOVA | VERS GEDRAAID VANILLE-IJS | F RAMBOOS

PAVLOVA | GLACL A LA VANILLE F RAÎC ME MENT TOURN ÉE | F RAMBOISE

 

KAASPLANK IN PLAATS VAN DESSERT + € 8,00

PLATEAU DE FROMAGE AU LIEU DE DESSERT+ € 8,00

 

OPTIE AANGEPASTE WIJNEN & WATER: € 30,00

OPTION VINS SÉLECTIONNÉS & DE L’EAU: € 30,00

VANILLE

PAVLOVA | VERS GEDRAAID VANILLE-IJS | F RAMBOOS

PAVLOVA | GLACL A LA VANILLE F RAÎC ME MENT TOURN ÉE | F RAMBOISE

€ 75,00 p.p.

DIT M EN U WORDT EN KEL GESERVEERD PER GEZELSCHAP, ’S MIDDAGS TOT 13U30 EN ’S AVONDS TOT 20U45

 

CE MENU EST SEULEMENT SERVI PAR COMPAGNIE , LE MIDI JUSQU ‘A 13H30 ET LE SOIR JUSQU’ A 20H45

“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”