Chef’s Menu

4 GANGEN 76,00
4 COURS 76,00

TOMAAT – TOMATES

Carpaccio van coeur boeuf | Grijze garnaal | Basilicum

Carpaccio de coeur de boeuf | Crevettes grises | Basilic

SCHORSENEREN – SALSIFIS

Op z’n Vlaams | Bruine boter

à la Flamande | Beurre noisette

HERTENKALF – VEAU DE CERF

Herfstgroenten | Amandelkroketten

Légumes d’automne | Croquettes aux amandes

OF / OU

CATCH OF THE DAY

Catch du jour

KOFFIE – CAFE

Espresso martini mousse

Mousse de martini expresso

KAASPLANK VAN DE KAASFEE IN PLAATS VAN DESSERT  + 12,00

Plateau de fromage du kaasfee au lieu de dessert + 12,00

OPTIE AANGEPASTE WIJNEN & WATER: 35,00

Options vins sélectionnés & de l’eau: 35,00

“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”