Chef’s Menu

4 GANGEN 76,00
4 COURS 76,00

TOMAAT – TOMATES

Carpaccio van coeur boeuf | Grijze garnaal | Basilicum

Carpaccio de coeur de boeuf | Crevettes grises | Basilic

PREI – POIREAUX

Prei op z’n Vlaams

Poireaux à la Flamande

MELKLAMSFILET – FILET D’AGNEAU DE LAIT

Zomergroenten | Ratte aardappel

Légumes d’été | Pommes de terre ratte

OF / OU

CATCH OF THE DAY

Catch du jour

PAVLOVA

Aardbei | Vanille-ijs | Meringue

Fraise | Glace à la vanille | Meringue

KAASPLANK VAN DE KAASFEE IN PLAATS VAN DESSERT  + 12,00

Plateau de fromage du kaasfee au lieu de dessert + 12,00

OPTIE AANGEPASTE WIJNEN & WATER: 35,00

Options vins sélectionnés & de l’eau: 35,00

“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”