Chef’s Menu

4 GANGEN 76,00
4 COURS 76,00

COQUILLE – COQUILLE SAINT-JACQUES

Carpaccio | Avocado | Citrus

Carpaccio | Avocat | Agrumes

ASPERGES – ASPERGES

Asperges op z’n Vlaams

Asperges à la Flamande

MELKLAMSFILET – FILET D’AGNEAU DE LAIT

Lentegroenten | Ratte aardappel

Légumes de printempes | Pommes de terre ratte

OF / OU

CATCH OF THE DAY

Catch du jour

RABARBER – RHUBARBE

Tartelette | Frangipane | Huisgemaakte vanille ijs

Tartelette | Frangipane | Glace à la vanille fait maison

KAASPLANK VAN DE KAASFEE IN PLAATS VAN DESSERT  + 12,00

Plateau de fromage du kaasfee au lieu de dessert + 12,00

OPTIE AANGEPASTE WIJNEN & WATER: 35,00

Options vins sélectionnés & de l’eau: 35,00

“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”