Chef’s Menu

ZEEUWSE HARING – HARENG DE ZELANDE

Maatjesharing | watermeloen | wodka granité

Hareng de Zélande | pastèque | granité à la vodka

TARBOT – TURBOT

Courgette | comté | zomer truffel + 12,00

Courgettes | comte | truffe d’été + 12.00

KALF DUNNE LENDE LIMOUSIN – LONGE DE VEAU LIMOUSIN

Dunne lende | aubergine | rucola | nieuwe aardappel

Longe mince | aubergine | roquette | pomme de terre nouvellE

WEST VLAAMSE KERSEN – CERISES DE FLANDRE

kersen | huisgemaakte vanille ijs

cerises | glace à la vanille faite maison

KAASPLANK IN PLAATS VAN DESSERT  + 10,00

PLATEAU DE FROMAGE AU LIEU DE DESSERT + 10,00

4 GANGEN 75,00
4 COURS 75,00
“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”