Lunchmenu

Amuse - starter - main course - dessert
2 GANGEN - 2 COURS 32,90
3 gangen - 3 cours 36,90

bloemkoolsoep | gerookte zalm

soupe de chou-fleur | saumon fumé

of/ou

oesters 3 stuks | sjALOTjes | RODE WIJnAZIJN | citroen

Huîtres 3 pièces | échalotes | vinaigre de vin rouge | Citron

of/ou

kikkerbillen meunière | zwarte look | groene kruiden

pattes de grenouilles meunière | ail noir | herbes vertes

of/ou

kaaskroketten | gefrituurde peterselie | citroen

croquettes au fromages | persil frit | citron

of/ou

nieuwe maatjesharing | ui | groene boontjes

nouvelle taille de hareng | oignon | haricots verts

catch of the day

catch du jour

of/ou

rund ‘zwarte vlek’ | sucrine | bearnaise | handgesneden frietjes

boeuf tache noir | sucrine | bearnaise | frites coupées à la main

of/ou

veggie of the day

crème brûlée

of/ou

kaasplank van de kaasfee | notenbrood | confituur +  12,00

plateau de fromage du kaasfee | pain aux noix | confiture  + 12,00

 

Van woensdag tot en met zaterdag van 12 uur tot 14 uur

All-in formule: 

+ 28,00

 2 glazen wijn + water + koffie/thee

2 verres de vin + eau + café/thé

“Het concept bestaat erin dat wij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij onze chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.”