MENU’S

Menu 47 euro

Vissoepje, aïoli, toastjes—Soupe de poissons, aïoli, toast

of  ou

Huisgemaakte ganzenleverpastei—Terrine de foie d’oie ‘fait maison’

of  ou 

Rundscarpaccio, notensla en parmesaan —-  Carpaccio de boeuf, salade roquette et parmesan 

of  ou

Gegrilde gamba’s, champagnesaus en bieslook + 3 euro

Gambas grillés, sauce au champagne et ciboulette + 3 euro 

of  ou

6 diepe franse oesters —- 6 huîtres creuses françaises

of  ou 

Mergpijpje met toast —Os à la moelle et toast

of  ou 

1/2 Baby kreeftje ‘ Belle-Vue’ —- 1/2 bébé-homard ‘ Belle-Vue’

of  ou 

Maatjes met boontjes—- Maatjes aux haricots verts

of  ou 

 Garnalencocktail ( handgepeld ) —— Cocktail de crevettes ( épluchées à la main )

———-

Duo van gebakken tong, salade en tartaar – Duo de sole meunière, salade et sauce tartare

of  ou

Op vel gebakken kabeljauw met mosseltjes, tomaat, basilicum en puree + 5 euro 

Cabillaud poêlé sur peau, moules, tomate, basilic et puree + 5 euro

of  ou 

Gegratineerde grietfilet met prei – Gratin de filet de barbue aux poireaux

of  ou

Gegrilde filet mignon met béarnaise en salade —- Filet mignon grillée, sauce béarnaise et salade

of  ou 

Filet van ‘Breughel’-kip, appeltjes en Calvados – Filet de poulet ‘Breughel’,  pommes et Calvados

of  ou

Américain, salade, frites

———

Dessert

of -ou   

Drie kaasjes  + 5 euro —- Trois fromages + 5 euro

————————————————-—————————————————————————————

Helaas kunnen wij geen wijzigingen in de menu’s  toestaan, dank voor Uw begrip.

Aucun changement n’est possible dans la composition des menus, merci pour votre compréhension.

Niet op zondag – sauf le dimanche

Lunch   € 27

3 oesters – 3 huîtres

Of-ou

Dagsoep – Potage du jour

Of-ou

Rundscarpaccio, notensla en parmesaan

Carpaccio de boeuf, salade roquette et parmesan

Of-ou

 Vissoepje  – Soupe de poisson

Of-ou

1/2 Baby kreeftje ‘ Belle-Vue’ + 4 euro

1/2 bébé-homard ‘ Belle-Vue’ + 4 euro

Of-ou

Maatje met boontjes – Maatje aux haricots verts

———————————

Gebakken pladijs-filet, mosselen, tomaat, basilicum en puree

Filet de plie poêlée, moules, tomate, basilic et purée

Of-ou

Gebakken rog, kappertjes en kerstomaat

Raie poêlée, câpres et tomates cerises

Of-ou 

Duo van gebakken tong, sla en frietjes + 5 euro

Duo de sole meunières, salade et frites + 5 euro

Of-ou 

Americain, salade, frites

Of-ou

Filet mignon ‘saus naar keuze’ – Filet mignon ‘sce au choix’

Of-ou

Filet van ‘Breughel’- kip, appeltjes en Calvados

Filet de poulet ‘Breughel’,  pommes et Calvados

——————————

Dessert 

Of-ou 

 Koffie/café

–————————————————————

Zondag Lunch aan 30 euro ( voorgerecht +hoofdgerecht)

Dimanche lunch à 30 euro ( entrée + plat)