LUNCH

Niet op zondag (en feestdagen) – pas le dimanche (et jours fériés)


Lunch   € 30

4 oesters ‘Gillardeau’- 4 huîtres ‘Gillardeau’

of-ou

Rundscarpaccio (limousin), notensla en parmezaanse kaas (truffel +7 euro)

Carpaccio de boeuf (limousin), salade roquette et fromage parmesan (truffe +7 euro)

of-ou

 Vissoepje  – Soupe de poisson

of-ou

Huisgemaakte boerenpaté

Pâté de campagne’ fait maison’

of-ou

Mosselen op Oosterse wijze (kokos, gember, citroengras, koriander)

Moules orientale  (noix de coco, gingembre, citronnelle, coriandre)

of-ou

Gegratineerde sint-jakobsnootjes met champignons + 4 euro

Gratin de noix de Sint-Jaques aux champignons + 4 euro

———————————

Duo van gebakken tong, sla en frietjes + 6 euro

Duo de sole meunière, salade et frites + 6 euro

of-ou

Zeeuwse mosselen natuur  (700gr) + mosterdsausje 

Moules de Zélande marinières (700gr) + sauce moutarde 

of-ou

Gebakken pladijs, peterselie, kappertjes, sjalot, mosseltjes

Plie poêlée, persil, câpres, échalotes, moules

of-ou

Filet mignon ‘limousin’(rund) saus naar keuze

Filet mignon ‘limousin’ (boeuf) choix de sauce

of-ou

Hoevekip ‘fine champagne’, appel en veenbessen, 

Poulet fermier ‘fine champagne’, pommes et airelles

——————————

Dessert  of-ou  Koffie/café


Zondag Lunch aan 35 euro ( voorgerecht + hoofdgerecht)

Dimanche lunch à 35 euro ( entrée + plat)